• Voor 15:00 besteld op werkdagen = volgende dag in huis!
  • Door de covid-19 duurt uw bestelling wat langer dan normaal
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

Hoe kan ik weten of een webshop betrouwbaar is?

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 16:21

Ja, dat is de vraag hoe kan ik weten of een webshop betrouwbaar is. 

Dat  kun je doormiddel de volgende punten weten:

 

  1. Heeft de webshop een officiële keurmerk? Bijvoorbeeld Thuiswinkel waarborg en webshop keurmerkDeze twee keurmerken staan garant voor een bepaalde service. de leden van een van deze twee keurmerken hanteren een tweezijdige algemene voorwaarden die met de www.consumentenbond.nl  zijn afgesproken. Wij staan zelf bij webshop keurmerk aangesloten.
  2. Heeft de webshop reviews extern? een webshop hoort reviews te hebben buiten de webshop zelf, dan kan het zijn dat de webshop betrouwbaar is.
  3. Heeft de webshop hun KVK en gegevens vermeldt? Het is Noodzakelijk voor een webshop dat ze hun KVK-nummer vermelden. zonder  de KVK-nummer kunnen bezoekers niet controleren of de webshop ingeschreven staat bij de KVK en het kan ook wantrouw veroorzaken. vaak zijn webshops zonder KVK-nummer illegaal bezig, Omdat ze dan vaak niet geregistreerd staan bij de belastingdienst en natuurlijk ook bij de KVK
  4. Heeft de webshop een algemene voorwaarden en een privacyverklaring? Een algemene voorwaarden is niet verplicht maar het is wel erg verstandig voor de webshop en consument. Een privacyverklaring is daarentegen wettelijk wel verplicht. Volgen de privacywetgeving is een webshop verplicht u te informeren over uw privacybeleid (Informatieplicht). De Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

     

 

 

Bedankt voor het lezen, wij waarderen het. we hopen hiermee uw vraag te hebben beantwoordt.

Zo niet kunt u ons altijd een bericht sturen via onze klantenservice pagina.

We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Dank!

 

 

www.zazlahome.nl BLOG 2021


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.